Tisk na tekstil

Pri nas vam nudimo pripravo in oblikovanje, ter tisk na vse vrste tekstila za vse priložnosti. Ponujamo vam široko paleto ženskih, moških in otroških majic, softshellov, anorakov, športnih oblačil vseh barv in velikosti. Izdobavimo in potiskamo vam tudi promocijski material – od dežnikov, kap, vrečk, brisač, hišnih copatov itd.

SITOTISK PRESLIKAČI

Na poseben papir se v sitotisk tehniki natisne barva, ki jo posušimo in nato prenesemo na blago s toplotno stiskalnico. Tiskamo eno barvo naenkrat, kar pomeni, da gre štiribarven preslikač štiri krat skozi stroj.
Zelo dobra obstojnost. Lahko potiskamo vse vrste motivov na svetle in temne materiale.

FLOCK FOLIJA

Je zelo kvalitetna folija, sestavljena iz izjemno gostih vlaken. Zaradi svoje goste sestave je močnih in živih barv ter je na otip mehka in žametna. S pranjem se volumen dlačic še poveča, barve pa ne obledijo.

FLEX FOLIJA

Flex folija je tanka gladka poliuretanska mat folija. Flex folija je barvno neprepustna in elastična. Na dotik je nežna in gladka. Spominja na gumirano površino, zato jo pogosto imenujemo kar gumijasta folija za prenos. Površina je lahko enobarvna, metalna, …

FLEX IN FLOCK FOLIJA ZA PRINTANJE

Večbarvne in slikovne motive lahko natisnete na belo flex ali flock folijo za printanje, ki jo izberete glede na vaš tiskalnik. Natisnjen motiv se strojno izreže in preko termo preše nalepi na željen artikel.

SITOTISK – direktni tisk barve na artikel

Je ena najstarejših tehnik nanašanja barv na artikle. Barva, ki je primerna npr. za tisk tekstila na vodni osnovi, je neprimerna za vse ostale materiale. Barva se nanaša preko sita, ki ima odprte luknjice na mestu, kjer smo namestili film in sito osvetlili z UV svetlobo. Pri spiranju sita nastanejo prazne luknjice čez katere vtremo barvo v majico.

SUBLIMACIJSKI TISK

Je zelo primeren tisk unikatnih artiklov. Postopek izdelave je digitalni in se uporablja neomejeno število barv. Printa se na poseben papir in se preko termo preše preslika na željen artikel.

STROJNO VEZENJE

Je šivanje oz. vezenje z nitko željenega motiva na tekstilni izdelek.

tesktil1
tekstil2
tekstil3
tekstil4
tekstil5
tekstil6
tekstil8
tekstil12